ACTUALMENT

Responsable desenvolupament cultural

Responsable desenvolupament cultural de l'ajuntament de Castellbisbal, des de l'octubre de 2017. Primer com a Cap de Cultura i mesos després , com a càrrec eventual de la regidoria de cultura, assessor de la regidora Susanna Solé i actualment amb el regidor Joan Comellas.

Assessorament, facilitació i gestió d'accions i projectes impulsats des de la regidoria, ubicada al Centre Cultural Els Costals. (com per exemple el Festival NYS, la Convocatòria Oberta, la Cavalcada de Reis participada, la celebració del 10è aniversari del Centre Cultural, les festes majors i festes populars, les comissions de treball, la curadoria de les millores tècniques de l'Auditori del Centre Cultural i/o la seva senyalística, l'assessoria de programació cultural, tant en espais oberts com tancats, tant en programció ordinària com extraordinària, la implantació de figures com el cap de sala i coordinador tècnic extern...), i la redacció de projectes culturals al voltant de l'acció de govern, la cultura i el Centre cultural,  alguns realitzats, altres mutats, altres no començats, altres no redactats, altres descartats.... 

També  la representació del departament de cultura en fires i festivals d'arts escèniques (FiraTàrrega, Sismògraf, Trapezi, Fira Mediterrània...), aixi com diferents trobades o cursos, tallers... del sector.